English Version English Version

Noua atractie a Craiovei


Craiova pe patine

Adaugat la 14 December 2006. « Fantana Muzicala din Piata Prefecturii | Feerie pe gheata In Piata Prefecturii »

patinoar artificial craiovaPiata Prefecturii a fost animata aseara de aproape 300 de craioveni, care au tinut sa fie de fata la deschiderea patinoarului artificial. Organizatorii le-au pregatit vizitatorilor scurte programe artistice sustinute de elevi de la Palatul Copiilor din Craiova si de doua patinatoare invitate de primarie. Patinoarul a ramas la dispozitia craiovenilor pana seara tarziu, intrarea fiind libera. Primarul Craiovei, Antonie Solomon, prezent la inaugurare, s-a aratat multumit de amplasarea primului patinoar artificial in Banie si i-a incalzit pe cei prezenti promitandu-le o tuica fiarta. De astazi, proprietarii vor institui un program de functionare si vor percepe taxa de intrare.

Poze din centru:

Articol preluat din Gazeta de Sud

| Imagini, In Presa | 2 Raspunsuri »

2 Raspunsuri

  1. Ghebaura Ionela Alina Says:

    Sunt super fericita de ce s-a realizat in orasu meu!Avem cel mai tare primar!Mi-as dori ca odata sa am ocazia sa-l pot felicita din tot sufletul in direct!Oricum felicitari si tineti-o tot asa!

  2. Nicoleta Says:

    Este super patinoarul.Avem un primar excelent.Este superfrumos dar si foarte atragator lumii. Ma bucur ca stau in acest oras.Felicitari domnului Solomon pt ce a facut.Tieti-o tot asa!

Scrie-ti parerea

Atentie: Unele comentarii trebuie aprobate, asa ca pot aparea cu intarziere.

© 2006-2006 Fantana Muzicala din Craiova

RSS Feed - Comments RSS Feed | Powered by Wordpress