English Version English Version

Noua atractie a Craiovei


Lucrari de primavara

Adaugat la 21 March 2007. « Spectacol De Lasere | De Paste »

Arteziana din centru, luata la cioplit

fantana craiovaAngajatii firmelor de constructii ce actioneaza in centru au dat iama in bazinul fantanii arteziene din Piata Prefecturii, pusi pe fapte mari. Muncitorii au luat la cioplit si frecat fundul bazinului, ce nu mai corespunde, din cate se pare, standardelor fixate de edilul-sef.

Potrivit lui Solomon, toata suprafata de sub dozele si suflantele artezienei va fi tapetata cu vitroceramica, inlocuind vopseaua ce acoperea perimetrul. “Acum mi-am dat seama, cand am vazut cum arata cele mici. Ar fi pacat ca la celelalte fantani sa avem ceramica, iar aici sa avem porcaria asta de vopsea pe care au folosit-o constructorii”, a declarat Solomon.
Edilul-sef si-a reinceput inspectiile zilnice pe santierul din centru, zorindu-i pe constructori sa finalizeze lucrarile in Piata Prefecturii pana pe 28 martie, cand asteapta la Craiova vreo suta de primari de municipii din tara, in frunte cu Adriean Videanu si Emil Boc, si poate chiar pe presedintele Traian Basescu. Solomon spune ca pana atunci UTI & Co. trebuie sa termine de curatat si impermeabilizat granitul din piata si sa puna in functiune, pe langa fantana cantatoare, si artezienele duble situate langa cladirea Prefecturii Dolj si statuia lui Mihai Viteazul.

Sursa: Editie Speciala

| In Presa | 2 Raspunsuri »

2 Raspunsuri

  1. ValsiS Says:

    A erupt Ciuperca

    Fantana arteziana de la Ciuperca, din intersectia bulevardelor 1 Mai si Stirbei Voda, a intrat ieri in probe, oficialii preconizand ca ea va ramane in functiune dupa o zi, doua de incercari. Investitie finalizata cinci luni mai tarziu decat prevedea contractul – 1 noiembrie 2006, arteziana de la Ciuperca a costat 1,5 milioane de lei si ar fi capabila sa concureze chiar celebra arteziana din centrul modernizat al Baniei, cu jeturi de 15 metri inaltime si in 15 culori, calitati pe care inca nu si le-a etalat. Specialistii sustin insa ca mai sunt necesare niste reglaje pentru ca instalatia sa arate ce poate. De sincope in functionare sufera, in schimb, arteziana de la Medicina Veche, de la intersectia strazii Unirii cu bulevardul Gheorghe Chitu, pe care electricienii se straduiesc s-o cuminteasca de vreo doua saptamani, imaginea artezienelor Craiovei fiind spalata doar de fantana din English Park, a carei retea de refulare a fost inlocuita la inceputul lunii martie, si de tasnitoarea din Parcul “Nicolae Romanescu”.

  2. nike Says:

    cea mai tare fantana in craiova 😀

Scrie-ti parerea

Atentie: Unele comentarii trebuie aprobate, asa ca pot aparea cu intarziere.

© 2006-2007 Fantana Muzicala din Craiova

RSS Feed - Comments RSS Feed | Powered by Wordpress