English Version English Version

Noua atractie a Craiovei


Arteziana, mai tare ca-n Las Vegas

Adaugat la 19 November 2006. « Primele Teste | Video fantana »

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a facut vineri seara ultima proba a fintinii arteziene din fata Prefecturii Dolj.

Edilul-sef s-a declarat multumit de felul in care a decurs proiectul aproape finalizat si o considera cea mai frumoasa arteziana din lume. “In seara aceasta am facut ultima proba a artezienei muzicale din centru. Sint multumit de felul in care arata. In toata lumea unde am fost, am vazut multe arteziene, dar cred ca nici una dintre ele nu arata asa de bine ca a noastra. Pina si cea din Las Vegas, de la Bellagio Hotel, nu e asa de frumoasa ca aceasta”, a declarat Solomon.

La ultima proba a artezienei citeva sute de craioveni s-au adunat in Piata Prefecturii pentru a admira jocurile de lumini ale artezienei muzicale, care a si cintat citeva hore. Edilul-sef ne-a marturisit ca, pe timp de iarna, Piata Prefecturii se va transforma intr-un patinoar artificial. “Se va amenaja un patinoar aici, in centru, am gasit deja o firma, iar la inceputul lui decembrie, cind va fi destul de frig, il vom deschide”, a precizat Solomon.

Inaugurarea oficiala a centrului Baniei va avea loc abia pe data de 19 mai, iar la festivitatea de deschidere, care va avea loc in Piata Prefecturii, va performa cunoscutul cintaret italian Andreea Bocelli. B.M.

Preluat din Prima Ora

| In Presa | 7 Raspunsuri »

7 Raspunsuri

 1. florian Says:

  Fantana din centru orasului nostru e superba si nu credeam ca o sa vad curand asa ceva in tara noastra, cel putin nu in partea asta de tara. Dar trebuie sa spun ca fantana nu este “cea mai tare si mai mare” din lume. Pentru a va convinge vizitati http://www.barcelona-tourist-guide.com/albums-en/magic-fountains-montjuic/ . Aceasta este insa a noastra si ne mandrim cu ea.:)

 2. Ciprian Says:

  Ei, pana o sa avem fantana ca la Belagio Hotel, mai este. Oricum, fantana asta prezinta.

 3. Un cetatean Says:

  Bravo Solomon !

  Pentru toti nemultumitii de ce a facut Solomon in Craiova: da nu va duceti voi in Las Vegas si ramineti acolo? Ca sa fiti si voi multumiti si sa traim si noi fericiti in Craiova, fara ca cineva sa ne strice bucuriile !!!

  Un cetatean

 4. Pisic Says:

  Prea tare! Felicitari primariei!
  Despre site: e marfa

 5. eu Says:

  am inteles k asta e a 2 a din lumea care e prima?

 6. sorin Says:

  oameni buni fiti realisti…o fi fantana super dar bellagio ramane bellagio asta e realitatea…cine spune k e mai frumoasa decat cea din bellagio nu cred ca a vazuto:(((

 7. dorel Says:

  Cunosc ambele lucrari(fantani)si sunt multumit ca si in Craiova este asa ceva, dar a asemui cu Bellagio este o diferenta foarte mare. (marime,libret,jeuri de 70 m,muzica ,etc.

Scrie-ti parerea

Atentie: Unele comentarii trebuie aprobate, asa ca pot aparea cu intarziere.

© 2006-2006 Fantana Muzicala din Craiova

RSS Feed - Comments RSS Feed | Powered by Wordpress