English Version English Version

Noua atractie a Craiovei


Lucrari de primavara

Scris la 21 March 2007 de admin

Arteziana din centru, luata la cioplit

fantana craiovaAngajatii firmelor de constructii ce actioneaza in centru au dat iama in bazinul fantanii arteziene din Piata Prefecturii, pusi pe fapte mari. Muncitorii au luat la cioplit si frecat fundul bazinului, ce nu mai corespunde, din cate se pare, standardelor fixate de edilul-sef.

Potrivit lui Solomon, toata suprafata de sub dozele si suflantele artezienei va fi tapetata cu vitroceramica, inlocuind vopseaua ce acoperea perimetrul. “Acum mi-am dat seama, cand am vazut cum arata cele mici. Ar fi pacat ca la celelalte fantani sa avem ceramica, iar aici sa avem porcaria asta de vopsea pe care au folosit-o constructorii”, a declarat Solomon.
Edilul-sef si-a reinceput inspectiile zilnice pe santierul din centru, zorindu-i pe constructori sa finalizeze lucrarile in Piata Prefecturii pana pe 28 martie, cand asteapta la Craiova vreo suta de primari de municipii din tara, in frunte cu Adriean Videanu si Emil Boc, si poate chiar pe presedintele Traian Basescu. Solomon spune ca pana atunci UTI & Co. trebuie sa termine de curatat si impermeabilizat granitul din piata si sa puna in functiune, pe langa fantana cantatoare, si artezienele duble situate langa cladirea Prefecturii Dolj si statuia lui Mihai Viteazul.

Sursa: Editie Speciala

| In Presa | 2 Raspunsuri »

© 2006-2007 Fantana Muzicala din Craiova

RSS Feed - Comments RSS Feed | Powered by Wordpress