English Version English Version

Noua atractie a Craiovei


Decor de Paste

Adaugat la 4 May 2008. « Primul spectacol in 2008 | Antonie Solomon, primar »

Cu ocazia Pastelui in parcul din centrul Craiovei si in zona fantanii a fost amenajat un decor special, cu multe lumini, oua si iepurasi.

Click pe fiecare poza pentru a vedea versiunea mare:


| Imagini | 7 Raspunsuri »

7 Raspunsuri

 1. Gillda Popescu Says:

  Am ramas fara cuvinte de cat de frumos a fost decorat Centrul Craiovei !!! Am facut o multime de poze pe care le-am postat pe net si m-am mandrit cu ele! Craiova a fost, este si va fi, orasul meu de suflet!

 2. DreamWave Says:

  Da, felicitari! A fost decorat cu mult bun gust. Ma bucur ca minunea nu s-a oprit la finalizarea modernizarii centrului, ci este ingrijit in continuare ca la carte. Ceea ce prin Ro mai rar este dat sa vezi, noi fiind din pacate obisnuiti sa vedem lucrari de mantuiala.

 3. radu Says:

  aaa

 4. Serban Says:

  Este foarte frumos centru, insa as dori ca actualul primar Antonie Solomon sa tina cont de urmatoarea sesizare: locuiesc in centru in proximitatea fantanii si deja sunt foarte deranjat de muzica! Cu toate ca am termopane muzica se aude si deja a devenit insuportabila! Va rog sa reduceti programul de lucru al fantanii si sa reduceti nivelul de zgomot.

  Sincer daca acest lucru nu se intampla o sa fac tot posibilul sa strang semnaturi si sa apelez la o metoda legala de a se realiza acest lucru.

  Va multumesc, sper ca mesajul acesta sa fie citit de persoanele responsabile.

 5. Gillda Popescu Says:

  Mda…. Nu am crezut ca muzica poate deranja pe cineva, cu atat mai mult cu cat la ora 22.00 programul fantanii “dansatoare” se incheie… da’ ma rog …. chestia cu padurea se aplica peste tot. insa ar trebui tinut cont si de faptul ca “nemultumitului i se ia darul” …. 😕

 6. andreea Says:

  daca te deranjeaza muzica Serban…la Poiana Mare…la spital nu e muzica:)…acolo poti sta linistit cat vrei…:)ial ca un sfat…:P…shi borba gilldei…”nemultuumitului i- se is darul:P..:)e faintastic centru….BRAVOO primarului Antonie Solomon.

 7. mihai Says:

  as dori sa stiu si eu programul fantani muzicale din Craiova dak se poate! Multumesc mult si Dl.Antonie Solomon tine-o tot asa!!!

Scrie-ti parerea

Atentie: Unele comentarii trebuie aprobate, asa ca pot aparea cu intarziere.

© 2006-2008 Fantana Muzicala din Craiova

RSS Feed - Comments RSS Feed | Powered by Wordpress