English Version English Version

Noua atractie a Craiovei


Sunetul muzicii umple orasul

Adaugat la 18 July 2008. « Spectacole in centrul Craiovei | Fotografie etnografica in piata Mihai Viteazu »

De cateva zile incoace fantana muzicala din centrul Craiovei nu mai este singura. O noua fantana a fost inaugurata de curand in Craiovita Noua. De dimensiuni mai mici si cu mai putine lumini decat cea din centrul Craiovei, insa cu aceeasi putere de a face serile craiovenilor mai vesele si mai frumoase.

“In seara zilei de marti, 8 iulie ac, pe esplanada din Craiovita Noua, situata ├«ntre Orizont si Racheta la ora 19.15 erau adunate aproximativ 1 000 de persoane. Motivul? Nu peste multa vreme urma sa inceapa un spectacol artistic al elevilor de la Palatul Copiilor, prilejul fiind unul deosebit: se inaugura fantana muzicala. Programul micilor artisti a continuat cu recitaluri ale solistelor Francesca Parvanescu si Aurora Baran, precum si numere de dans modern si latino. La ora 21.45 publicul, alaturi de primarul Antonie Solomon, a efectuat o scurta numaratoare inversa, la momentul zero jocul apelor fiind pornit in acordurile muzicii. Fantana muzicala din Craiovita Noua este un cadoul pe care municipalitatea il ofera locuitorilor din aceasta zona, acum in miezul verii. Trebuie amintit faptul ca in respectiva locatie, iarna, Primaria Craiova amplaseaza si un orasel al copiilor, astfel ca, de acum locuitorii din acest cartier vor beneficia de o veritabila zona de agrement: un loc de joaca pentru copii si o zona de promenada in care fierbintile nopti de vara vor fi ├«nsotite de racoarea apei si farmecul muzicii.” (Sursa: Primaria Craiova)

“Arteziana muzicala din Craiovita a fost pornita marti-seara. Zeci de locuitori ai cartierului au venit sa vada febletea primarului Antonie Solomon, care s-a declarat incantat de jucaria de pe Esplanada. Solomon a spus chiar ca nu va renunta la proiectele fantanilor cantatoare, indiferent cat ar fi acuzat din pricina lor. El s-a declarat convins ca sunt infinit mai multi aceia care se bucura de ele decat ceilalti, care le gasesc inutile. Potrivit edilului-sef al Craiovei, alte doua arteziene sunt in studiu pentru cartierul Rovine, cel mai probabil pe platoul de la Posta, si pentru Piata Garii.” (Sursa: Gazeta de Sud)

| In Presa, Primaria Craiova | Inca nici un raspuns »

Scrie-ti parerea

Atentie: Unele comentarii trebuie aprobate, asa ca pot aparea cu intarziere.

© 2006-2008 Fantana Muzicala din Craiova

RSS Feed - Comments RSS Feed | Powered by Wordpress