English Version English Version

Noua atractie a Craiovei


Video nou – Hungarian Dance

Adaugat la 16 August 2008. « Fotografie etnografica in piata Mihai Viteazu | Lista melodiilor fantanii muzicale »

Un nou video cu fantana muzicala din Craiova – Hungarian Dance:

| Video | 6 Raspunsuri »

6 Raspunsuri

 1. dani Says:

  Intrebarea mea este de ce s-a redus numarul pieselor muzicale, si mai ales de ce a fost scos Vivaldi din program. Suna foarte bine ! S-a introdus ceva la sintetizator, fara nici o noima ! Era un program mai bun initial si il regret. Sunt de acord sa se mai modifice, dar in bine ! Cine mai este de acord cu mine ?

 2. Livas Says:

  Eu nu am o intrebare ci doar o sugestie. Am observat si eu ca s-a scos din program Vivaldi dar nu stiu de ce nu a fost inlocuit cu alte melodii la fel de cunoscute, sunt atatia compozitori celebri care au piese foarte frumoase. Sunt sigur ca Balada lui Ciprian Porumbescu sau alte piese clasice la fel de cunoscute ale lui Strauss, Mozart, Bethoveen sau chiar Vangelis sau J.M. Jarre ar fi la fel de apreciate de catre publicul ascultator din Craiova. Cu speranta ca sugestiile noastre sunt binevenite si cei care alcatuiesc programul muzical le vor lua in considerare sa ne bucuram in continuare de momentele placute petrecute in Piata Mihai Viteazul. O zi frumoasa si o saptamana plina de reusite tuturor!

 3. elena Says:

  Minunat!Eu sunt din Bacau dar ascult pe internet muzica de la fantana muzicala.Felicitari!

 4. Kevy Says:

  Mai merge sau este pornita doar cu ocazii speciale sau pe timp de noapte. Eu trec de multe ori prin centru si nu se observa, macar sa tasneasca apa nu ma intereseaza sa cante tot timpul. In schimb cea de la ciuperca e pornita ori de cate ori trec pe acolo. S-au cam cheltuit bani aiurea, de exemplu o portiune din srada aia dintre liceul de arta si casa armatei este si acum neasfaltata. Si nu intaleg de ce s-a facut sens giratoriu cu semafoare la una din iesirile din craiova.

 5. ionela Says:

  camera video de la PRIMARIE va mai functiona?rude si prieteni din starainatate ma intreaba cand pot sa vada parculetul

 6. lisaliza Says:

  ideal ar fi ca la fantanile din Romania sa se promoveze muzica romaneasca; iar ca sa promovezi muzica maghiara in Banie mi se pare revoltator! si asta datorita politii anti-romanesti pe care acestia o promoveaza.

Scrie-ti parerea

Atentie: Unele comentarii trebuie aprobate, asa ca pot aparea cu intarziere.

© 2006-2008 Fantana Muzicala din Craiova

RSS Feed - Comments RSS Feed | Powered by Wordpress